Nye forlag inn hos Storytel

STORYTEL NORGE-SJEF: Håkon Havik.

Strawberry-forlagenene Pilar, Capitana og Armada har signert med Storytel. Også Gloria og Goliat blir å finne på strømmetjenestens vårliste.

– Storytel har forhandlet med Strawberry i nærmere ett år, og vi er veldig fornøyde med å endelig ha signert avtaler med Pilar, Capitana og Armada forlag, sier Storytel-sjef Håkon Havik (bildet over).

I første omgang er det ni av Storytels ferskere bestselgere som legges inn, blant dem Jørn Lier Horsts Det innerste rommet og Petter Northug/Jonas Forsangs Min historie. Andre Storytel-forfattere på vårlisten er Gunhild A. Stordalen, Hedvig Montgomery, Petter Stordalen, og krim-trekløveret Tom Egeland, Eystein Hanssen og Thomas Enger.

MED STORYTEL-SAKPROSA: Hedvig Montgomery. (Foto: Pilar)

Juni-slipp fra Juritzen og Bastion

Hva så med de nyoppkjøpte Juritzen og Bastion?

– Her har vi allerede en rekke titler fra begge forlag inne – og vil legge ut flere i løpet av året. For eksempel blir Bastion-titlene Fremdeles meg av Jojo Moyes og Her, nå alltid av Catherine Isaac sluppet i Storytel i juni. Det samme gjør Juritzen-titlene Alle kan drepe av Jørgen Brekke og Ikke et lik for mye av Jørgen Jæger, forteller Havik.

MED NYE LIK HOS STORYTEL: Jørgen Jæger.

May-firkløver

I løpet av våren og sommeren legger Storytel også ut lydbok-innlesninger fra Gloria forlag og Goliat forlag: Kari Slaatsveen (Kvinnen som ble saget i to), Mari Ann Augestad (Tre kvinner) og Susanne Skogstads debut Svartstilla fra Gloria, samt fire av Peter Mays bestselgere (Coffin Road, Svarthuset, Lewismannnen og Lewisbrikkene) fra Goliat.

STRØMMER SKOTSK SUKSESSFORFATTER: Mark Jørgensen (t.v.) og Tiger Garté hos Goliat.

Over 100 utgivere
– Hvis vi regner med stort og smått, har vi godt over 100 norske utgivere inne i Storytel, med over 5000 norske lydbøker. Hvis vi også regner med e-bøker og lydbøker på norsk, svensk og engelsk, har vi over 120 000 titler inne, sier Håkon Havik, som er fornøyd med utviklingen så langt i år: – Vi har nylig fått inn både Harry Potter-lydbøkene og Tore Renbergs lydbøker, som vi opplever at lytterne våre er veldig fornøyde med.