Norli & Ark: Parr topper barneboksalget

Maria Parr (Foto: Julia Marie Naglestad)

Maria Parrs barnebok topper salget i begge bokhandlerkjedene.

– Vi i Samlaget har fått følgje ein fantastisk forfattarskap i nesten tjue år, og gler oss inderleg saman med Maria over den flotte mottakinga av Oskar og eg. Bøkene hennar bind saman generasjonane, så her kan både foreldre og besteforeldre, og alle som har eit barn i livet få ei stor leseoppleving saman med  sine små, sier kommunikasjonssjef i Samlaget, Karin Helgøy.

Anmelderne har badet barneboken i superlativer, og leserne kjøper den gladelig: Maria Parrs Oskar og eg (Samlaget) topper barneboksalget hos både Ark og Norli. Bokens førsteopplag var på 10 000 – og nå melder forlaget at andreopplaget straks går i trykken.

Tore Renberg er også å finne i topp på Norli og Arks bestselgerlister. Lungeflyteprøven (Oktober) ligger fremdeles på førsteplass i begge bokhandlerkjedene.

Det er kun på faktatoppen de to bokhandlerkjedene skiller seg fra hverandre, dog er det Kagge forlag som tar førsteplassen begge steder. Davide og Luca Zannini topper blant faktabestselgerne hos Norli med Mamma pizza, mens Fetisha Williams går rett inn på førsteplass hos Ark, med Fest hos Fetisha.

Bestselgerlister for uke 36

Topp 10 – Norli – Krim og romaner – 2023

 

Topp 10 – Norli – Fakta – 2023

 

Topp 10 – Norli – Barn og unge – 2023

 

Topp 10 – Ark – Skjønnlitteratur – 2023

 

Topp 10 – Ark – Generell litteratur – 2023

 

Topp 10 – Ark – Barn og unge – 2023

 

Her er bestselgerlistene for uke 36!