«Naken» på Snapchat?

Og det er altså snakk om boken "Naken", som du kan være med og lese fra.

I dag, lørdag, kan du være med på en «historisk» begivenhet. Den erotiske romanen Naken av Raine Miller skal i sin helhet leses av forbipasserende på Karl Johan midt i Oslo. Det er i hvert fall planen.

 

Naken er en del av bokserien Blackstone-affæren som består av de fire titlene Naken, Alt eller ingenting, Kun for dine øyne og Sjeldne og dyrebare ting. Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse, og er en bestselger i USA, opplyser forlaget.

 

Nye kanaler

nakenStuntet er et samarbeid mellom Gursli Berg Forlag og Kondomeriet, og det er utenfor Kondomeriets butikk i Oslos paradegate du må befinne deg om du vil være en av oppleserne i Snapchat-tråden. Hele opplesningen legges ut på Kondomeriets Snapchat–konto.

– Vi vil treffe leserne der de er, ikke bare i bokhandelen. Vi forsøker hele tiden nye kanaler både til markedsføring og salg av bøkene våre. Derfor er vi glad for at kondomeriet vil være med på dette eksperimentet, sier forlegger Gunhild Gursli-Berg.

 

Erotikk

– Å prøve ut Snapchat som kanal er naturlig med tanke på temaet i boken, som jo er en del av en erotisk serie. Her kan vi bruke dette til noe kult, flaut og morsomt og håper at mange vil bli med på å lese, sier Ida Fjeldbraaten i bokbyrået Fjeldbraaten & Waage, som står bak kampanjen. – Vi kommer dessuten til å trekke ut noen vinnere av leserne som får hele serien, så her er det bare å dukke opp, sier Fjeldbraaten.

– Når det er sagt, vil vi presisere at det er snakk om boka Naken, og at vi på ingen måte oppfordrer til nakenhet i sosiale medier. Tvert imot, behold klærne på, sier teamet bak kampanjen.