– Moro i timesvis

Therese Sørseth, butikksjef ved Norli Sletten.

DISSE ANBEFALER JEG: Butikksjef ved Norli Sletten, Therese Sørseth anbefaler en mangfoldig bukett av bøker inn mot sommeren. Men hennes fineste leseopplevelse det siste året hadde hun i lag med tantebarna.

Hvem er vel bedre til å gi innsidetips enn de som står i frontlinjen i norsk bokbransje? I 2021 vil vi ukentlig presentere bokanbefalinger fra bokhandlere over hele det ganske land, og de vil også røpe hva som selger akkurat nå og hvilke titler de ser frem til.

Ukens anbefalinger kommer fra Bergen. Mer bestemt fra Norli Sletten. Her jobber butikksjef Therese Sørseth, og i disse dager anbefaler hun en mangfoldig bukett av bøker.

– Hvilke bøker anbefaler du akkurat nå?

Elskeren av Helene Flood. Terapeuten var frisk, spennende og overrasket helt til siste side – og denne er enda bedre.

Gut, jente, juni, juli av Frode Grytten. Det er alltid en nytelse å lese hans bøker, og denne gangen skriver han sommernoveller så det passer perfekt akkurat nå.

Aichas salatfantasier av Aicha Bouhlou. Flott dame som lager flotte kokebøker. En fest både å lese og smake!

– Hvilken bok gleder du deg mest til denne våren?

– I sommer gleder jeg meg til å lese Hard land av Benedict Wells. Boken er en hyllest til 80-tallsfilmer, så det blir en deilig nostalgitripp!

– Hvilken bok er den beste du har lest det siste året?

– Den aller fineste leseopplevelsen siste året hadde jeg og tantebarna da vi leste En verdensomseiling under havet – et pusleeventyr av Aleksandra Artymowska. I boken skal man løse gåter og labyrinter i jakten på Nemos gull. Sidene er fulle av gøye tegninger med utrolige detaljer. Moro i timevis.