Lokale nyheter ga nasjonal suksess

LESERNES FAVORITT: Ken André Ottesen har hatt stor suksess med sin fleiping med norsk lokalaviser.

Ken André Ottesen har lang fartstid som journalist, en karriere han startet rett etter videregående skole i Oppland Arbeiderblad. Siden dette har han jobbet flere år i Bergensavisen (BA) og VG. Han har derfor god kjennskap til de norske, lokale nyhetene.

For noen år siden startet han Instagram-kontoen «badesken», BA-desken, hvor han han sprer de litt vel for lokale og pussige sakene fra norske lokalaviser. Han har i skrivende stund 113.000 følgere, og det blir nok ikke færre etter han i høst ga ut boken Ja, vi elsker (Kagge). Her har han samlet sine favorittsaker fra norske lokalaviser og påstår at denne boken er det aller gøyeste beviset på at Norge er verdens beste land. Ja, vi elsker var en umiddelbar suksess, og boken tilbragte mye tid på bestselgerlistene denne bokhøsten.

Ottesens bok er også blant de 15 finalistene i «Lesernes favoritt»-kåringen. Har du lyst til å løfte frem denne eller en av de øvrige finalistene, kan du stemme her. Du kan stemme én gang per døgn per devise frem til 5. januar.