Ingvild kysser 1800 bøker

SMAK OG SMASK: Ingvild Tennfjord kysser 2000 eksemplarer av sin nye bok, "Smak" (Foto: Norli)

- Å signere bøkene med et stort kyssemerke har jeg alltid gjort, sier Ingvild Tennfjord. Nå har hun kysset nærmere 2000 eksemplarer av sin nyeste bok.

Utstyrt med fem lebestifter fra Kicks i farge Red Carpet har Ingvild Tennfjord rigget seg til hos Norli i Oslo for å kysse 1800 eksemplarer av sin nye bok Smak!.

– Jeg føler meg ganske mørbanket i leppene, sier Ingvild. Og den en fingeren er hovnet opp og blå etter all signeringen. Men det er kjempemorsomt med denne enorme interessen for boken min, sier Tennfjord.

Hun regner med å bruke fire dager på bokkyssingen.

Ikke aktuelt å slutte

KLINER TIL: Ingvild Tennfjord kysser 2000 eksemplarer av sin nye bok, «Smak»

– Å signere bøkene med et stort kyssemerke har jeg alltid gjort, sier Tennfjord. – Da jeg startet med dette, solgte jeg bare en brøkdel av det jeg gjør nå. Men nå er kyssemerket blitt en personlig signatur, og det er ikke aktuelt å slutte – selv om boksalget har tatt helt av.

Tennfjord har utgitte en rekke vinbøker, men interessen har aldri vært så høy som for Smak!

– Mange vinkjennere er litt gjerrige på å fortelle om hvordan de ble gode på vin. Denne boka lærer deg om vin – steg for steg. Det er kapitler med oppgaver, fasit og fordypningsstoff, tilpasset både single, par og gjenger. Dette er høstens deiligste pensum!