Gudmundsrud blir ny ARK-sjef

Administrerende ARK-direktør, Stein Ove Gudmundsrud. (Foto: Ark)

Stein Ove Gudmundsrud er konstituert som administrerende direktør i ARK med virkning fra 1. februar.

Gudmundsrud overtar etter Gøril Joys Johnsen som fratrer etter litt over ett år i lederstolen. Hun begynner som administrerende direktør i Coop Øst.

– Noen ganger kommer det muligheter i livet man må gripe, og rollen jeg har fått hos Coop var en slik mulighet som kjentes riktig å takke ja til. Tiden min hos ARK har vært spennende og lærerik og ikke minst har jeg blitt veldig glad i ARKerne og alle de fine kollegaene jeg har hatt gleden av å samarbeide med, sier Gøril Joys Johnsen.

Glad for tilliten

Gudmundsrud kommer fra stillingen som kjededirektør i ARK og har innehatt flere ledende stillinger siden han startet i ARK i 2005.

– Jeg er glad for tilliten jeg har fått og ser frem til å bidra til at vi fortsetter det gode arbeidet videre med å befeste og styrke vår posisjon som Norges største bokhandel, sier Stein Ove Gudmundsrud.

– Stein Ove er en erfaren leder som kjenner ARK og markedet godt, og jeg ser frem til å samarbeide med ham i hans nye rolle. Jeg ønsker å takke Gøril for den innsatsen hun har bidratt med i ARK og ønsker henne lykke til videre i en annen spennende og viktig rolle i norsk varehandel, sier Tørres Thuv, konsernsjef i Gyldendal.