Møt Lerhol i Akersgata

I morgen er det klart for «Ukeslutt» - Cappelen Damms månedlige fredagspils med bokpåfyll. Men allerede i dag kan du møte Torstein Lerhol i forlagshuset.

Det er klart for «Ukeslutt». Ikke NRKs ukentlige nyhetsmagasin, men Cappelen Damms månedlige fredagsarrangement i Akersgata i Oslo.

– Vi håper å kunne samle både bransjefolk og boklesere hos oss i morgen, og at dette kan bli en fin tradisjon, sier Cappelen Damms salgs- og markedsdirektør Knut Gørvell. Allerede nå forlagshuset på over 200 arrangementer årlig. Etter å ha har pusset opp bokkafeen Halvbroren og fått fast utvidet skjenkebevilling på øl og vin, håper Gørvell å kunne utvide dette ytterligere: – Vår idé er at Cappelen Damm skal være det åpne forlagshuset.

ÅPNER DØRENE: Knut Gørvell.

Lerhol og Polka Bjørn

I morgen braker det altså med det aller første «Ukeslutt»-arrangementet – med en rikholdig meny: Finn Skårderud skal snakke om Serotonin av Michel Houellebecq i sitt foredrag «Kjærlighetens død». Are Brean – nevrolog, sjefredaktør i Tidsskrift for den norske legeforening og førsteamanuensis ved Norges Musikkhøyskole – skal snakke om musikk og hjernen. I tillegg blir det dikt om kvinner, roman-debutant og ikke minst: musikkinnslag med Polka Bjørn. Og selvsagt øl, vin og mingling.

Allerede i dag kan du tjuvstarte i Akersgata, når Torstein Lerhol og forfatter Ola Henmo blir intervjuet av Kjersti Løken Stavrum om Hemningsløs – historien om Torstein Lerhol.

– Vær tidlig ute – for det er gratis adgang og kan bli fullt, melder Knut Gørvell.