Fra Norli til V&B

V&B styrker salgsavdelingen med to tidligere Norli-medarbeidere: Mari Evine Elserud (bildet) og Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg.

Vigmostad & Bjørke styrker staben med to nye selgere, begge med bakgrunn fra Norli-systemet.

Mari Evine Elserud (26) har jobbet deltid i Norlisystemet de siste åtte årene, og har vært i sving som salgskonsulent ved forlagets oslokontor siden slutten av september. Hun har en master i samfunnsøkonomisk analyse.

Elsker å jobbe med bøker

– Jeg elsker å jobbe med bøker, og har jobbet i bokhandel i åtte år. Da muligheten til å jobbe tett med mange av landets flotteste bokhandlere fra forlagets side dukket opp, var det ikke vanskelig å takke ja til det flotte tilbudet hos Vigmostad & Bjørke. Jeg gleder meg til å fortsette i bokbransjen, sier Mari.

Kjennest urealistisk

Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg (21) begynte som salgskonsulent ved bergenskontoret 1. november. Hun har studert nordisk språk og litteratur og litteraturvitenskap, og er også en aktiv bokblogger. Solvåg kommer fra stillingen som fagansvarlig for blant annet engelsk skjønnlitteratur i Norli Galleriet i Bergen.

TIL V&B: Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg.

– Det heile kjennest ganske urealistisk ut enno, det var jo noko eg trudde var langt fram i tid for min del. Eg har hatt lyst til å jobbe i forlag så lenge eg kan hugse, så å få denne moglegheita rett opp i fanget er veldig stort for meg, sier Elise.

 – Med formidlingsevne og energi

Forlagssjef Elizabeth Sellevold er strålende fornøyd med de nyansatte selgerne:

– Vi har vært på utkikk etter unge medarbeidere til salgsavdelingen som har kunnskap om bøker, formidlingsevne og energi, og det har vi fått! Jeg er svært glad for å ha fått to svært dyktige bokformidlere med på laget i Vigmostad & Bjørke. Vi har mye å fortelle om!