Fortjener en shout out!

FRAMSNAKKING: Matilda Gustavsson og Jens M. Johansson er Julie Prestøs førjulsvalg.

Vår sedvanlige førjulstradisjon, Framsnakker-spalten, ruller videre. BOK365 utfordrer hver dag noen til A) å løfte frem en bok fra eget forlag som ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener, og B) å velge en bok fra et konkurrerende forlag.

Frysninger på ryggen

Dagens framsnakker er Julie Prestø, salgs- og markedsdirektør i Strawberry Publishing, som har fisket frem en real pageturner fra forlagets egne hyller:

Klubben av Matilda Gustavssons, utgitt på Pilar Forlag, er en bok som absolutt bør finne veien ut til flere lesere denne romjulen og i året som kommer. D2 trekker den fram som en av årets viktigste bøker og VG har beskrevet den som en skikkelig «side-vender». Innholdet gir en frysninger på ryggen, beskrivelsene av overgrepene begått av den svenske kulturprofilen Jean-Claude Arnault, blir enda sterkere fordi de ikke er diktet opp, men hentet fra virkeligheten.

Morsomt tilskudd

  En bok fra et annet forlag, som du gjerne vil trekke frem?

– En bok som absolutt trenger mer oppmerksomhet, er romanen Lavterskeltilbud utgitt på min gamle arbeidsplass Tiden Norsk Forlag. Selv om det ikke er langt mellom perlene i Strawberry Publishing, fortjener Jens M. Johanssons bok Lavterskeltilbud en shout out! Et morsomt tilskudd i høstens romanvrimmel, stramt redigert av superredaktør Mattis Øybø!