Eventyrlig vekst for Fabel

Leder av Lydbokforlaget, Ann-Kristin Vasseljen

Lytterne strømmer til lydboktjenesten Fabel. Etter en eventyrlig lydboksommer har tjenesten innpå 50 000 abonnenter. Med Fabel når lydbøker av norske forfattere stadig flere norske lyttere.

Daglig leder i Lydbokforlaget Ann-Kristin Vasseljen er svært fornøyd med sommeren.
– For oss som er glade i lydbøker har det vært en eventyrlig sommer. Fabel opplever sterk kundevekst og vi nærmer oss 50 000 abonnenter av lydboktjenesten Fabel.

Våren 2017 lanserte Lydbokforlaget strømmetjenesten Fabel. Fabel er en abonnementstjeneste for lydbøker, som gir deg muligheten til å høre så mange lydbøker du vil for en fast månedspris.

– Konkurransen på lydbøker rett på mobil og nettbrett er tøff og Fabel tar nå en viktig posisjon som utfordrer i et marked som er dominert av en sterk aktør. Vi har stor tro på lydboka og både norske og internasjonale trender viser at stadig flere velger lydbok når de vil ha en litterær opplevelse, forteller Vasseljen.

Fabel kan skilte med store forfatternavn som Nesbø, Horst, Michelet og Lindell i sin stall, og har et bredt utvalg av bøker i mange sjangre.

– Med den store veksten i Fabel er det en ekstra stor glede å se den store bredden i bøkene det lyttes til. Det vil kunne gi nytt liv til en stor katalog av eldre bøker som i dag er lite synlig, sier Vasseljen.

Hun understreker at Lydbokforlaget kontinuerlig øker tilbudet av gode bøker i tjenesten.

– Vi har økt produksjonen av lydbøker betraktelig de seneste året og flere skal det bli, understreker forlagssjefen.

Les også: Storytel suser av gårde