– En av høstens sterkeste thrillere

SARAH NATASHA MELBYE: - Har masse å lære.

FRAMSNAKKING: He-Man og journalisten Noras livsfarlige jakt på sannheten ligger øverst på Sarah Natasha Melbyes anbefalt-liste.

I dag er det Sarah Natasha Melbye, forlagssjef i Pilar og Capitana, som skal gi svarene på BOK365s førjulsoppgave om A) å løfte frem en bok fra eget forlag som ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener, og B) å velge en bok fra et konkurrerende forlag.

Jakt på sannheten

I eget forlag bærer det av sted til krim- og spenning-hylla:

– Eystein Hanssens Svart landskap er etter min mening en av høstens sterkeste thrillere. Med hovedingrediensene to døde barn, en leiesoldat på et oppdrag han ikke kan stå for, en tidligere politiker i en korrupt bransje og journalisten Noras livsfarlige jakt på sannheten, får både hodet og hjertet litt å jobbe med, sier Sarah Natasha Melbye.

Egner seg for høytlesing

Og fra et annet forlag?

– Som barn av 80-tallet må jeg trekke frem Ole-Martin Ihles Da He-Man kom til Norge utgitt på Kagge forlag, sier Sarah Natasha Melbye. – Det er en fantastisk morsom og interessant bok, skrevet av en av sin generasjons skarpeste hjerner. Egner seg ekstremt godt for høytlesing med venner og familie som også har kjent 80-tallet på kroppen.