Clinton til Simon & Schuster

Mens den nyvalgte presidenten har dominert overskriftene de siste ukene, har hun som ikke ble valgt blitt signert av det amerikanske forlaget Simon & Schuster.

Donald Trump har kanskje vært i fokus for medienes interesse de siste ukene, men mens sirkuset har foregått har demokratenes presidentkandidat og tidligere utenriksminister Hilary Clinton solgt rettighetene til sine personlige essays til forlagsgiganten Simon & Schuster.

 

Boken er planlagt for utgivelse allerede til høsten, og vil inneholde historier fra hennes eget liv. Dette betyr at publikum også vil få et innblikk i hennes opplevelser fra presidentvalget i 2016. Dessuten vil boken inneholde flere «inspirerende sitater», som den tidligere presidentkandidaten hevder er ord hun lever etter.

– Disse sitatene har hjulpet meg å sette pris på gode stunder, le av absurde øyeblikk, holde ut i de harde tidene og har gjort at jeg verdsetter alt det livet har å by på, forteller Clinton selv i en pressemelding fra Simon & Schuster.

Boken har enda ikke fått en tittel, men det er klart at den vil bli utgitt samtidig i Australia, Canada, India og Storbritannia. Lydboken vil også foreligge samtidig i samtlige land.

 

 

I tillegg til Clintons personlige essays har forlagets barnebokavdeling også inngått en avtale med den tidligere førstefruen for rettighetene til hennes barnebok; It Takes a Village. Barneboken fra 1996, som omhandler hennes visjon for alle amerikanske barn, vil for første gang bli utgitt som billedbok. Boken blir illustrert av den prisbelønte illustratøren Marla Frazee, og vil utkomme samtidig som hennes personlige essays – altså til høsten.

 

Hovedfoto: Lorie Shaull / Wikimedia Commons. Omslagsfoto: Simon&Schuster