Bok om sex topper lista

Iselin Guttormsen (foto: Anna Brekke)

Iselin Guttormsens bok "Iselin snakker om sex" (Strawberry) ligger øverst på Boklista for generell litteratur.

– Det viser bare hvor viktig det er at vi prater om disse temaene. At vi skal fortsette å bryte tabuer og at vi må fortsette og snakke om ting selv om vi har snakket om det tusen ganger før, sier Iselin Guttormsen når hun får vite at boka hennes troner øverst på Boklista i dag.

Med bakgrunn som sexolog har Guttormsen mye å si om sex. I boka deler hun erfaringer og belyser tabubelagte temaer knyttet til seksualitet.

– Det blir aldri nok snakket om, det vil alltid være nye generasjoner, nye mennesker, nye situasjoner, nye følelser og vi må fortsette å være åpne og rause. Jeg føler meg ekstremt privilegert som kan bidra til at folk føler seg litt mindre alene med det de står i akkurat nå, eller har stått i tidligere.

I tillegg til Guttormsens bok er det også seks andre nykommere på generell-lista. På Boklista for skjønnlitteratur har den nye boka til Simon Stranger, 304 dager, og Anne Holts Det ellevte manus kommet inn, mens det fortsatt er Jørn Lier Horst, Tegnehanne og Jojo Moyes som fyller pallplasseringene.

 

Listen er sammenstilt av Bokhandlerforeningen. NB: På mobil leses listene best i breddeformat/landscape.

 

Boklista for skjønnlitteratur – Uke 39 – 2021

WordPress Tables Plugin

 

Boklista for generell litteratur – Uke 39 – 2021

WordPress Tables Plugin

 

Boklista for pocket- og billigbøker – Uke 39 – 2021

WordPress Tables Plugin

 

E-boklista – Uke 39 – 2021

WordPress Tables Plugin