Blogger for Regine Stokke

Denne uken arrangeres Young Adult Cancer Awareness Week i USA, og i den forbindelse er Regines bok sendt ut på bokbloggturne blant amerikanske bokbloggere.

 

Regine fikk diagnosen leukemi i 2008, da hun var bare 17 år gammel, og hun blogget om sin kamp mot kreften. Disse blogginnleggene dannet bakgrunnen for Regines bok, som Gyldendal forlag utga i 2010, ett år etter at Regine måtte gi tapt for den aggressive sykdommen. Boken solgte svært godt i Norge, og er senere solgt til flere land, blant dem USA.

-Vanligvis er jeg ikke en person som mangler ord, men når det kommer til denne boken så gjør jeg det. Dette var en inspirerende og utrolig rørende bok. En bok som har endret meg, skriver en av bokbloggerne på Mundie Moms, en av USAs største ungdombokblogger.

En bokbloggturné går ut på at et visst antall bokbloggere blogger om samme bok til en gitt tid, og innenfor et begrenset tidsrom. 13 amerikanske bloggere skal sette søkelyset på Regines bok den kommende uken, blant dem noen av de største ungdomsbokbloggene i USA.

 

Les mer om bokbloggturneen her: