Stem din favoritt til finalen!

Nå er det siste innspurt før 55 blir til 20 i vår kåring av Lesernes favorittbok 2021. Det ligger an til å bli en skikkelig thrilleravslutning!

To bøker, Mariangela Di Fiore og Cathrine Trønnes Lies Bragepris-vinnende Søstre. Min historie etter Utøya (Vigmostad & Bjørke) og Bokhandlerprisvinner Abid Rajas mye omtalte Min skyld (Cappelen Damm) har stukket litt av fra feltet i vår leserkåring av Årets bok 2021. Også kvintetten Bjarte Breiteig (Tøyeneffekten), Hilde Susan Jægtnes (Jeg grunnla De forente stater), Steffen Kverneland (Brillegeit), Tinashe Williamson (Håndbok for unge antirasister) og Ingvild H. Rishøi (Stargate) er svært populære blant BOK365-leserne.

Slankes til 20

Nå nærmer vi oss siste kontrollpost – vår versjon av Eldris, før den snaue mila inn mot mål i Vasaloppet. Nå gjelder det å klokke inn før snøret går ned, det vil si å være blant de 20 som får være med på siste etappe: Det er de 20 bøkene som flest av våre lesere har stemt på klokka 12 i morgen, torsdag (vi har forlenget fristen noe, etter som avstemningen vår ved en feiltagelse var stengt en periode).

Deretter nulles stemmene og våre lesere stemmer frem vinneren ut fra denne shortlisten. Så: hvem som leder i morgen har ikke så mye å si, men det er viktig å være blant de 20.

Close race

Det er i skrivende stund svært tett rundt 20-merket. Blir det Lena Lindgren, Linn Skåber eller Carl Frode Tiller som blir med i finaleheatet? Blir det Marte Spurkland, Jan Grue, Aslak Nore eller Jørn Lier Horst? Du bestemmer!

Har du flere favoritter? Du kan stemme en gang per døgn per enhet.

 

This poll is no longer accepting votes

Lesernes favorittbok 2021