Fra Oktober til Foreningen !les

Markedsjef i Oktober Silje Tretvoll blir ny daglig leder i Forenngen !les.

Silje Tretvoll (41) er ansatt som ny daglig leder i Foreningen !les. Hun slutter i Oktober etter 13 år i forlaget.

 

Slje Tretvoll kommer fra stillingen som markedssjef og en av tre i Forlaget Oktobers ledergruppe. Hun har jobbet i forlaget i 13 år, og hun sier hun ser frem til å ta fatt på lederjobben i Foreningen !les.

– Foreningen !les har et viktig samfunnsoppdrag, å fremme lesing, økt leseengasjement og interesse for litteratur i alle aldersgrupper og i alle samfunnslag. Jeg vil arbeide for at barn og unge skal få økt kunnskap om ulike litterære sjangre og uttrykk, sier Tretvoll.

 

– Meningsfull oppgave

– Å bidra til å åpne veien inn til litteraturen for andre mennesker, ser jeg på som en ytterst meningsfull oppgave. Det er et humanistisk og et demokratisk prosjekt jeg har stor tro på. Jeg gleder meg til å jobbe for å sette lesing på dagsorden og til å lede engasjerte og dedikerte kunnskapsarbeidere, sier hun.

 

Styret i Foreningen !les er begeistret over å ha fått en Trevoll på laget.

– Silje kjenner bransjen svært godt, har et godt nettverk og er kjent som en drivende dyktig og involverende leder. Hun brenner for bøker og lesing, og vil med sin bakgrunn tilføre Foreningen !les ny kompetanse og nye perspektiver, sier styreleder Wegard Harsvik.

 

Tretvoll begynner i den nye jobben 2. mai.

 

Foreningen !les

Foreningen !les er en ideell medlemsorganisasjon som ble etablert i 1997, og blant Norges fremste formidler av litteratur til barn, ungdom og voksne. Du kan lese mer om foreningen her.

 

(Foto: Finn Ståle Felberg)