Nytt opplag for Linnéa

Allerede 20.000 i opplag for brevromanen "Kjære".

Linnéa Myhres roman Kjære begeistrer leserneNå må Forlaget Tiden trykke nok et nytt opplag. Med det passerer Kjære et samlet opplag på 20.000.

 

 

Dette skriver forlaget om boken:

kjære«Med infam humor og sårt alvor beskriver Linnéa Myhre et ungt liv, anno 2014, i blikkenes tid, hvor det er viktigere å bli sett enn å bli hørt. I et tjuetalls brev, henvendt til venner og familie, redaktører og bedrifter, setter hun ord på opplevelsen av kontinuerlig å bli påminnet om å spise riktig, holde seg slank, trene, være sunn. «Jeg gruer meg til å få barn», skriver hun. Men gjennom brevene oppstår også en annen fortelling. For Linnéa har levd med spiseforstyrrelser siden hun var femten, og i 2012 var kroppen hennes nær kollaps. Det har gått to år. Hvordan plukker man opp livet sitt igjen etter å ha vært nær ved å miste alt?»
Linnéa Myhre (f.1990) debuterte i 2012 med romanen Evig søndag. Kjære er hennes andre roman.

 

Begeistrede anmeldere

Her er noe av det norske anmeldere har skrevet om boken:

«Må være årets kjærlighetsbrev … smart, svart og morsom» Mari Nymoen Nilsen, VG

«Linnéa Myhre kan skrive. Morsomt, uten tvil, men også klart og sterkt om vanskelige følelser. Her er uventede bilder som gir liv til teksten. God flyt. Åpenbart en tydelig fortellerstemme» Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

 «…. underholdende og sympatisk… Linnéa Myhre er et flott forbilde for unge jenter» Erle Marie Sørheim, Dagbladet