Ny forlagssjef i Universitetsforlaget

Hege Gundersen er ansatt som ny forlagssjef i Universitetsforlaget.

Hege Gundersen er ansatt som ny forlagssjef i Universitetsforlaget. Gundersen har vært sjefredaktør i Universitetsforlaget siden 2006 og har doktorgrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

 

–Jeg tror jeg nå starter i en av landets morsomste jobber. Forlagsbransjen står overfor store utfordringer i årene som kommer, men Universitetsforlaget har fantastiske aktivum å møte disse med: Vi har forfattere som leverer innhold på aller øverste hylle, en engasjert og offensiv arbeidskultur og vi var tidlig ute med å etablere et digitalt tidsskriftforleggeri. Nå skal Universitetsforlaget ekspandere – og det skal vi gjøre uten å fire på kvaliteten, sier Hege Gundersen.

 

«Skal sette varige spor»

–Jeg er utrolig stolt av forlagets visjon: Vi skal sette varige spor i det norske kunnskapssamfunnet. Det er en genuint meningsfull ambisjon å arbeide for.

Universitetsforlagets portefølje består i dag av 130 nye titler, 1600 backlisttitler og 45 tidsskrifter med 160 årlige hefter. Som forlagssjef får Hege Gundersen det overordnede ansvaret for all redaksjonell og strategisk utvikling, organisering og økonomiske resultater.