Ny Coelho i august

Paolo Coelho er tilbake med ny roman. Fansen kan glede seg til "Utroskap" på sensommeren

Paulo Coelhos nye roman er en intim fortelling om forholdet mellom mann og kvinne. – Utroskap er en tankevekkende historie for dem som noen gang har tenkt: Var dette alt?, skriver forlaget om boken.

 

 

I følge Coelhos norske forlag, Bazar, er den nye romanene allerede en bestselger i de landene den utgitt. Lesere i Brasil, Portugal, Italia, Polen, Hellas, Kroatia og Frankrike har allerede hatt muligheten til å studere den nye romanen. Nå kan også forfatterens mange norske tilhengere glede seg. Boken kommer i handelen i august.

 

Hva hvis …?

Om boken skriver forlaget: Linda har alt: et harmonisk ekteskap, to barn og en karriere. Likevel overveldes hun av en voldsom apati og kjedsomhet. Hun frykter at livet skal fortsette i samme forutsigbare bane, samtidig som hun er redd for å miste alt. Et møte med en ungdomskjæreste vekker en side Linda hadde glemt at hun hadde. Det handler ikke om spenning, sex eller at kjærligheten til ektemannen har tatt slutt. Men om hun krysser grensen, vil hun da finne seg selv igjen?

 

Verdens mest «fulgte»

coelhoutroskapPaulo Coelho (f. 1947) er verdens mest oversatte nålevende forfatter. Han har solgt over 165 millioner bøker verden over. I tillegg er Coelho verdens mest «fulgte» forfatter på sosiale medier.

Paolo Coelho har levd et mangfoldig liv. Som ung startet han sitt eget forlag og skrev tekster for kjente og populære rockemusikere i Brasil. Senere arbeidet han som journalist og som markedsdirektør for CBS i Brasil, før han la ut på en verdensomspennende reise som overbeviste ham om å bli det han alltid hadde drømt om: forfatter.

I 1986 foretok han pilegrimsreisen til Santiago de Compostela, og den resulterte i hans første roman, Pilegrimsreisen (1987). Året etter utkom Alkymisten som ble hans store gjennombrudd. I dag bor han i Genéve med sin kone.

 

«Garanterer ikke lykke»

Utroskap er også verdsatt av utenlandske anmeldere: «Fra bunnløst mørke til en lysende himmel», skriver franske Le Parisien.

«En ulykkelig kvinne, en yr elsker. Forfatteren overrasker oss med Utroskap, selv om han sier at utroskap ikke garanterer lykke», skriver italienske Oggi.

Boken kommer på norsk 19. august.

coelho2