Michelle Obama til Oslo

Michelle Obama utvider bokturneen sin, og skal besøke Oslo i april.

Michelle Obama har i forbindelse med utgivelsen av biografien Min historie (Cappelen Damm), lagt ut på en stor bokturné i USA. Neste år utvider hun turneen, og har lagt et knippe europeiske byer på besøkslisten. Blant disse er Oslo.

Den tidligere førstedamen besøker den norske hovedstaden 11. april, og skal i følge hennes egen hjemmeside befinne seg på Oslo Spektrum klokken 20 denne kvelden.

Foto: Skjermdump fra Instagram

Michelle Obama slapp nyheten om sin oppkommende internasjonale bokturné i en video publisert på sin egen Instagramprofil.

– Jeg gleder meg til å se enda flere av dere, skriver Obama i teksten under videoen, som viser bilder fra den amerikanske turneen hittil.

– Veldig gode nyheter

De øvrige skandinaviske hovedstedene får også besøk av Obama, København 9. april og Stockholm 10. april. Etter besøket i Oslo farter hun videre til London, Paris og Amsterdam før hun drar tilbake over dammen.

Nyheten kommer også brått på Michelle Obamas norske forlag Cappelen Damm:

– Himmel og hav, dette var helt nytt for meg. Det var veldig gode nyheter, sier Obamas redaktør Erik Møller Solheim.

– Dette er noe vi har jobbet for å få til lenge, men akkurat dette arrangementet har skjedd uten vår direkte medvirkning. Det gjør ikke at vi er mindre glad, tvert i mot blir dette verdens beste overraskelse for oss. Vi ser på det som en mulighet til å få fram enda flere aspekter ved denne boka som er så veldig mye mer enn bare en bestselger fra en profilert amerikansk førstedame, sier Solheim, og legger til:

– Vi ser veldig frem til dette og selv om vår rolle i dette fremdeles er uavklart gleder vi oss ubetinget til hun kommer hit og at hun i større grad får synliggjort denne gode og viktige boka.

Live Nation melder at billettsalget starter fredag 14. desember kl. 09.00. Billettene vil koste mellom 445 og 4375 kroner, avhengig av plassering i salen.

 

(Hovedfoto: Utsnitt fra Min historie, Cappelen Damm, 2018)