Luftig suksess

Trude Eide Straume (Foto: Frisk forlag)

Trude Eide Straumes "Den store airfryerkokeboka" topper salget hos både Norli og Ark inn mot jul.

– Hva skal jeg si liksom? Det er helt overveldende gøy. Og jeg er veldig takknemlig for å få oppleve dette, sier Trude Eide Straume.

Den luftige kjøkkenmaskinen airfryer tar norske kjøkken med storm – og nå også norsk bokbransje. Straumes Den store airfryerkokeboka (Frisk) topper generell-topplisten hos både Norli og Ark.

– Jeg syns at det er skikkelig stas å toppe disse listene. Jeg hadde en aning om at det kunne bli en bestselger mot jul, men at det skulle ta sånn av som det gjør er skikkelig gøy. Å se navnet sitt i blant disse anerkjente og flinke forfatterne er surrealistisk.

– Tydelig på potensiale

– All ære til Trude som har vært tydelig på potensialet her fra dag én, og som sammen med  vår kokebokredaktør Nicolay Woldsdal har landet ei kokebok folk elsker. De første som kjøpte boka startet virkelig å bruke den fra første dag og satte ryktet i gang. Det er derfor den har tatt mer og mer av for hver uke som har gått nå, sier Hallgrim Børhus Rogn, PR-ansvarlig i Frisk forlag.

Forlaget står bak flere av høstens bestselgere:

– Som forlag er det også artig å se at de aller fleste bøkene vi gir ut selger ganske godt samme hvem vi sammenligner oss med. Kombinert med at vi har hatt flere titler som har toppet salgslistene over lang tid det siste året er det jo ikke noe annet enn skikkelig artig å drive forlag for tiden, sier Rogn.

 

Topp 10 – Norli – Krim og romaner – Uke 50 – 2022

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Generell litteratur – Uke 50 – 2022

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Barn og ungdom – Uke 50 – 2022

WordPress Tables Plugin

 

 

Topp 10 – Ark – Skjønnlitteratur – Uke 50 – 2022

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Generell litteratur – Uke 50 – 2022

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Barn og ungdom – Uke 50 – 2022

WordPress Tables Plugin