Linn kurser deg i kunsten

Linn Ullmann holder skrive- og inspirasjonskurs i Bergen denne uken.

Litteraturhuset i Bergen er stedet tirsdag og onsdag kveld denne uken. Da holder Linn Ullmann skrivekurs for alle intreresserte i regi av Norsk Forfattersentrum.

 

Pia Ibsen i Forfattersentrum Vestlandet sier at alle er velkomne på kursene de arrangerer. – Det kommer som regel folk i alle aldre av begge kjønn. Noen har bare lyst til å begynne å skrive, mens andre kanskje har et manus liggende, og trenger inspirasjon og et lite puff for å komme videre med det, sier hun.

Norsk Forfattersentrum Vestlandet holder kurs flere steder i regionen, og gjennomsnittlig to i året i Bergen. Blant tidligere kursholdere er Vigdis Hjorth, Pedro Carmona-Alvarez og Jan Kjærstad. – Denne typen kurs foregår intensivt over to kvelder, der forfatterne foreleser om skriveprosessen og alt som hører med, sier Pia Ibsen.

I Bergen ligger også Skrivekunstakademiet i Hordaland, men det er sjelden elever derfra dukker opp på disse skrivekursene. Kurset med Linn Ullmann har plass til 15 deltagere og er fulltegnet nå. Men følg med: Det kommer flere kurs senere.

—–

Linn Ullmann (f. 1966) debuterte som skjønnlitterær forfatter i 1998, med romanen Før du sovner, og har siden utgitt ytterligere fire romaner.

 

(Forfatterfoto: Agnete Brun)