Lessum ny salgssjef i Aschehoug

Kjersti Myre Lessum blir ny salgssjef i Aschehoug Litteratur.

Kjersti Myre Lessum (44) er ansatt som ny salgssjef i Aschehoug Litteratur. Lessum har solid bokbransjeerfaring etter femten år på salgs- og markedssiden i De norske Bokklubbene, blant annet som salgs- og markedsdirektør og leder i Bokkilden.

Hun kommer fra stillingen som daglig leder i Rajapack AS. Hun har studert språk ved Universitetet i Trondheim og er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen.

Vi hadde mange gode søkere til stillingen, summen av egenskaper, relevant erfaring, kunnskap om bøker og bransjen gjorde Lessum til den beste. Vi gleder oss til å få en så dyktig og driftig salgssjef på vårt lag, sier forlagsdirektør Kari J. Spjeldnæs.

Jeg ser fram til at det å selge bøker og pushe litteratur igjen skal bli min hovedoppgave, sier Kjersti Myre Lessum, som tiltrer 1. november.

Ansettelse av ny salgssjef i Aschehoug Litteratur inngår i en endring i Aschehoug Litteratur for å styrke arbeidet med backlist og rendyrke salgsfunksjonen, der Kjersti Myre Lessum ble leder for salg og Even Høegh Kaalstad blir leder for backlist.