Klart for kok og bok

Kulinarisk fredag er bare en av flere nye retter på BOK365-menyen.

BOK365-leserne har allerede blitt vant til å finne noen faste poster hos oss gjennom uka – med Boklista på fredager, forfatter-miniportrett på lørdager og lyrikk på søndagene. Nå kommer det flere nye skudd på stammen.

Bokhandler-spalte på mandager, faste sakprosa-saker på tirsdager og barnebok-dag på torsdagene er noen av innslagene som vil bli etablert i løpet av de nærmeste ukene. De daglige nyhetene vil fremdeles ha hovedfokus hos oss, selvsagt.

 

–Ønsker bredt utvalg

Allerede i dag kan du finne en av våre «nykommere»: vår fredagsspalte med kulinariske innslag. Her presenterer vi en mat- eller drikkebok, eller en kulinarisk reise- eller historiebok. Gjerne ledsaget av en eller flere oppskrifter, som du kan imponere familie eller venner med i løpet av helgen.

–Vi ønsker å presentere et bredt utvalg av kulinariske utgivelser og kokker, sier Nora Dalaker Steenberg, som er ansvarlig for den ukentlige spalten. –Oppskriftene kan gjerne utfordre de som skal lage retten, men vi skal sørge for å bevege oss innenfor mulighetens grenser – slik at alle kan lage dette på en god dag.

 

Nora D Steenberg D
Ønsker et bredt utvalg av kulinariske utgivelser: Nora Dalaker Steenberg.

 

 

Italiensk er nummer 1

–Hva liker du best å få servert – og å lage selv?

–Italiensk er nok nummer 1, selv om jeg liker mye. Det er nok det jeg helst lager selv også, sier Nora Dalaker Steenberg, og røper at hun har et betydelig kjærlighetsforhold til bakverk.

Hvis du har en kulinarisk utgivelse du gjerne vil se presentert eller hvis du har en rett du gjerne vil bli servert: Ta kontakt med Nora på e-post nora@bok365.no.