Kari Joynt til Cappelen Damm

Kari Joynt går fra Forlaget Oktober og blir sjefredaktør i den skjønnlitterære redaksjonen hos Cappelen Damm.

Seniorredaktør Kari Joynt fra Forlaget Oktober blir sjefredaktør i Cappelen Damms avdeling for norsk skjønnlitteratur, som er ledet av redaksjonssjef John Erik Riley.

– Jeg gleder meg til å få arbeide med mange gode forfattere og kolleger på Cappelen Damm. Samtidig er jeg takknemlig for de litterært rike årene på Forlaget Oktober, sier Kari Joynt.

Redaksjonssjef John Erik Riley er meget fornøyd med å ha fått den dyktige og ambisiøse sjefredaktøren over til forlagshuset i Akersgata.

– Usedvanlig dyktig

– Kari Joynt er en usedvanlig dyktig redaktør. Hun får frem det beste hos sine forfattere og er flink til å rekruttere nye stemmer. Hos oss vil hun, i tillegg til redaktørarbeidet, bidra til å utforme forlagets liste. Hun vil dessuten lede redaksjonens samarbeid med salg-, marked- og informasjonsavdelingen. Joynts kunnskap og erfaring vil styrke Cappelen Damm ytterligere. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier han.

Forlaget er et hjem for mange av landets beste og mestselgende forfattere. Samtidig fortsetter Cappelen Damm å styrke og spisse sin litterære profil. I løpet av kort tid skal nok en redaktør på plass i den skjønnlitterære redaksjonen.
– Intervjuprosessen er godt i gang, men ikke helt i mål ennå, sier Riley.