Julekalender hos BOK365

Hver dag frem mot jul vil et knippe av årets forfattere gi deg sine beste lesetips.

Desember er ventetid. Mellom julegavehandling, pepperkakebaking og lyspussing åpnes kalenderluker som inneholder alt fra sjokolade til gaver. Vi her i BOK365 vil også bidra til tradisjonen, men på litt annet vis. I vår julekalender kan du verken vinne gaver eller gavekort, og vi tilbyr ikke sjokolade – derimot byr vi deg på spennende lesetips.

Hver eneste dag frem mot jul vil vi presentere et pent knippe av årets forfattere, som vil gi deg sine beste lesetips. Hovedfokuset vårt ligger på å løfte frem de stemmene som ikke ligger i bunker i bokhandlene, men som er vel verdt å lese: Debutantene og de som har skrevet litt flere bøker, men som enda ikke har nådd ut til et stort publikum. Spennende lyrikere, roman- og novelleforfattere. Bøker vi tror kan gi deg en fin lesestund.

Vi håper at vi kan pirre leselysten, og at du finner et boktips eller to som kan gi deg noen avslappende timer i godstolen innimellom alt julemaset. Eller at du får noe gode julegave-ideer, til bøker du kan gi bort eller ønske deg selv.