Irja til Vestfold-forlag

Aschehoug-veteran Irja Thorenfeldt er en av flere hoder som skal styrke laget til Forlagshuset i Vestfold.

– Vi er veldig glad for å ha fått en så erfaren dame med på laget, sier Myriam H. Berkli i Forlagshuset i Vestfold om Irja Thorenfeldt – en av tre nye medarbeidere som blir tilknyttet den ekspanderende forlagsvirksomheten.

Irja Thorenfeldt har i flere tiår jobbet som hovedkonsulent, forlagsredaktør og forlagssjef for Aschehoug forlag. Nå skal hun styrke laget til Forlagshuset i Vestfold.

– Hos oss vil hun bidra som hovedredaktør for barn og ungdom, redaktør for voksen skjønnlitteratur og ikke minst være en etterlengtet mentor for oss alle, sier forlagssjef Myriam H. Bjerkli.

 

Nye ekstern-redaktører

Og ikke nok med det, som det heter: Lene E. Westerås skal hun bidra som ekstern redaktør i både Liv og Lyst forlag. Hun har i flere år jobbet som forlagsredaktør i Margbok forlag. Westerås har også jobbet som skrivekurslærer, fotograf og gjendikter, samt som forfatter med flere egne utgivelser bak seg.

 

Lene Westerås

PÅ VESTFOLD-LAGET: Lene E. Westerås.

 

Berit Klevar blir tilknyttet forlagshuset som ny frilansredaktør. Hun har bred erfaring fra bokbransjen og har tidligere arbeidet for Universitetsforlaget og Vega Forlag som redaktør og redaksjonssjef.

 

Berit Klevar
PÅ VESTFOLD-LAGET: Berit Klevar.