Første blikk på siste sesong

Kit Harington som Jon Snow og Emilia Clarke som Daenerys Targaryen. (Foto: Helen Sloan/HBO)

Se de første bildene fra den siste sesongen av "Game of Thrones".

15. april er datoen alle serienerder lengter etter. Da starter siste sesong av Game of Thrones – suksessserien basert på bokserien En sang om is og ild av George R.R. Martin. Ventetiden har vært lang, og fansen klør etter innblikk i hvordan den siste sesongen blir. Nå kan kløen stilnes for et øyeblikk, da de første bildene fra den nye sesongen er klare.

Hvem er avbildet?

Det er lite som røpes om handlingen i sesong åtte utfra de fjorten stillbildene som nå er sluppet. Det er tydelig at Jon Snow og Daenerys Targaryen har inngått et slags partnerskap, og at vi blir å se se mest kjente karakterene på skjermen.

Lena Headey som Cersei Lannister. (Foto: Helen Sloan/HBO)

Cersei er derimot avbildet alene i slottet i Kings Landing. Kan dette bety at hun nå står uten brorens støtte i den siste sesongen? Broren Jamie Lannister er også avbildet i en mye enklere rustning enn i tidligere sesonger. Har han droppet Lannister-rustningen, og gått over til den andre siden?

Danske Nikolaj Coster-Waldau som Jaime Lannister. (Foto: Helen Sloan/HBO)

Det er også interessant hvilke karakterer som ikke er å finne blant de nye bildene. Det spøker altså litt for norske Kristoffer Hivjus karakter, da han ikke er å finne blant bildene som er offentliggjort. Kan man da gå utfra at Tormund Giantsbane ikke overlevde eksplosjonen ved Castle Black?

Første blikk

Se bildene fra sesongen her:

  • Gwendoline Christie som Brienne of Tarth. (Foto: Helen Sloan/HBO)

 

Sesong 8 av Game of Thrones består av totalt 6 episoder og starter mandag 15. april på HBO Nordic.