– En helt spesiell familie

Marit Eikemo (Foto: Agnete Brun)

Marit Eikemos roman "Vi er brødrene Eikemo" klatrer på bestselgerlistene og har fått strålende kritikker. Boken har nå et opplag på 8000 bøker. – Vi er utrolig stolte og glade på Marits vegne, sier forlagssjef Håkon Kolmannskog.

– Vi er så glad på Marit vegne. Det er en utrolig personlig bok, og hun har visst lenge, og vi har heiet på henne, at dette stoffet er bare helt spesielt, sier forlagssjef i Samlaget, Håkon Kolmannskog.

Marit Eikemos roman Vi er brødrene Eikemo har fått god kritikk og ligger høyt oppe på bestselgerlistene. For uke 24 ligger romanen på femteplass hos ARK, og på tredjeplass hos Norli. Boken har hittil et opplag på 8000 bøker.

– Det er mange som skriver om egen familie, men dette er en helt spesiell familie. Brødrene er så vestlandsk som du får dem, og stoffet er så rikt, morsomt og rørende. Det at Marit har gitt historien en så fin form, som treffer publikum, fyller oss med en stor glede. Og vi har fått helt enormt mange positive tilbakemeldinger.

– Mange i brødrenes generasjon vil kjenne seg igjen i hvordan det var etter krigen, når landet skulle bygges opp. Det er et annet Norge som er på vei bort, og jeg tror mange heier på at dette blir synliggjort, avslutter Kolmannskog.

Bestselgerlister for uke 24

Topp 10 – Ark – Skjønnlitteratur – Uke 24 – 2024

 

Topp 10 – Ark – Generell litteratur – Uke 24 – 2024

 

Topp 10 – Ark – Barn og ungdom – Uke 24 – 2024

 

Topp 10 – Norli – Krim og romaner – Uke 24 – 2024

 

Topp 10 – Norli – Fakta – Uke 24 – 2024

 

Topp 10 – Norli – Barn og unge – Uke 24 – 2024