Boklista: Solberg i ledersetet

Erna Solberg (Foto: Kagge)

Erna Solbergs politiske bok går rett inn på førsteplass på Boklista.

─ Det er hyggelig at mange ønsker å lese boken. Jeg håper det vil inspirere flere til å være med i diskusjonen om hvordan Norge kan møte fremtidens utfordringer på en best mulig måte, sier Erna Solberg.

Solberg er nok en gang den fremste i landet – i hvert fall på Boklista til Bokhandlerforeningen. Her går hennes politiske bok Veien videre (Kagge) rett inn på førsteplass på generell-Boklista. På grunn av etterspørselen trykker Kagge Forlag nå et nytt opplag av boka, som gir et foreløpig totalopplag på 5.500 eksemplarer.

På den skjønnlitterære Boklista beholder danske Thomas Korsgaard førsteplassen nok en uke, mens barnebokfavoritt Sam Taplin er tilbake i topp på Barneboklista med ferske Kjæledyr – Trykk og lytt (Gyldendal).

pocket-Boklista holder franske Valérie Perrin fremdeles stand i topp med Å vanne blomster om kvelden (Cappelen Damm), mens på E-boklista rykker svenske Kristina Ohlsson rett inn på førsteplass med Skoddehav (Gyldendal).

Se Boklista for uke 9 her. 
Boklista er utarbeidet av Bokhandlerforeningen basert på salgsstatistikk fra flertallet av foreningens medlemmer. Bokdata fra Bokbasen AS. NB: På mobil leses listene best i breddeformat/landscape.

Boklista for skjønnlitteratur – Uke 10 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Boklista for generell litteratur – Uke 10 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Boklista for barn og ungdom – Uke 10 – 2023

WordPress Tables Plugin