Blir Jørn lesernes favoritt?

LESERNES FAVORITT: Han var en av de mest omtalte personene i Bok-Norge i fjor. Nå er han også i medaljestriden i BOK365s kåring.

2018 ble et begivenhetsrikt år for Jørn Lier Horst. Året ble innledet med at Horst gjorde et oppsiktsvekkende og mye medieomtalt avhopp. Han forlot Gyldendal og startet sitt eget forlag, Capitana, med Pilar/Stordalen-familien som majoritetseiere. Etter hvert mønstret krim-profiler som Tom Egeland, Thomas Enger, Tom Kristensen og Eystein Hanssen også på Horsts skute.

Delikat sak

Høstens William Wisting-krim, Det innerste rommet, kommer dermed med Capitana-logo. Anslaget i boken er som følger – for å bruke forlagets egen vanskeseddel: «Når den tidligere Arbeiderparti-kjempen Bernhard Clausen dør og det blir funnet 80 millioner kroner i kontanter på hytta hans, skjønner Riksadvokaten at de står foran en svært delikat sak. For å unngå publisitet om pengefunnet, gir riksadvokaten William Wisting oppdraget med å lede en hemmelig etterforskningsgruppe. Wisting får tilgang til alle ressurser og kan selv håndplukke sin egen gruppe.»

Du har fremdeles et drøyt døgn på deg til å stemme frem Jørn Lier Horst eller en annen favoritt. Stemme kan du gjøre det her. Du kan stemme én gang per døgn per devise frem til midnatt natten til søndag 6. januar.