Ny toppsjef i EBOK.NO

I HEFTIG KRANGEL: Lene Røren.

Lene Røren tar over for Elizabeth Sellevold i EBOK.NO.

Lene Røren er ansatt som ny leder i EBOK.NO etter at Elizabeth Sellevold gikk over i ny stilling som forlagssjef i Vigmostad & Bjørke.

 

Lene Røren har solid bakgrunn fra det digitale feltet, både fra abonnement og fra bokhandel. Røren har en bachelor fra BI, og kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig i VG, der hun har jobbet med digitale abonnementsprodukter. Før det jobbet hun fem år i Ark Bokhandel som markedsansvarlig for ark.no.

 

– En utrolig spennende utfordring

Ny i EBOK.NO: Lene Røren

– Å få lede Norges største bokhandel for digitale bøker og få være med på å forme hvordan bøker skal konsumeres i fremtiden, er en utrolig spennende utfordring. Jeg ser fram til å jobbe i grensesnittet mellom nyskapende teknologi og digitalt innhold. Det vil også være avgjørende for å videreutvikle Ebok.no – både teknisk og kommersielt i årene fremover,» sier Lene Røren.

Daglig leder i Forlagshuset Vigmostad & Bjørke, Arnstein Bjørke, sier til BOK365 at Røren kan tilføre masse erfaring på markedsføring av digitale flater, og at han er svært glad for å ha henne på laget.

Lene Røren begynner i den nye jobben 1. september