Nyansettelser i SolumBokvennen

Marte Olea Borg (t.v) og Aslaug Gaundal er nye markedskonsulenter i Solum Bokvennen.

– Vi ønsker Marte Olea Borg og Aslaug Gaundal velkommen som nye markedskonsulenter i Solum Bokvennen. De deler en 100% stilling mellom seg og fyller tomrommet etter Thea Veronica Kjernmoen som sluttet hos oss ved nyttår, sier Ann Helen Brendehaug, salg- og markedssjef i SolumBokvennen, og legger til:

– Marte og Aslaug er fulle av gode påfunn, ideer og pågangsmot og er allerede uunnværlige tilskudd til salgs- og markedsavdelingen.

Marte Olea Borg har en mastergrad i Litteraturformidling fra Univeristetet i Oslo og har allsidig erfaring fra forlag, arrangementvirksomhet og tidsskrift. Hun har blant annet arbeidet som korrekturleser og manuskonsulent, og i tidsskriftene BLA (Bokvennen Litterær Avis), NATT&DAG, Bøygen og Prosopopeia.

Aslaug Gaundal har erfaring fra SolumBokvennen som praktikant, og nå markedskonsulent. Hun har tidligere jobbet på Hamsunsenteret og vært medredaktør i tidsskriftet Bøygen. Fra før har hun to bachelorgrader, en i nordisk litteratur og en i historie, og nå skriver hun på en mastergrad i nordisk litteratur.

 

(Hovedfoto: SolumBokvennen)