Klart for Tour de Ski

LESERNES FAVORITT: I dag braker det løs med Tour de Ski – uten Petter Northug. Men i BOK365s kåring ligger han langt fremme i feltet.

Noen av romjulas faste lese-pauser er det gjerne ligafotballen fra England, hoppuke-starten og Tour de Ski som besørger. I dag braker det løs med sistnevnte – med sprint for både kvinner og menn i Toblach, før Tour de Ski fortsetter med individuell 10 og 15 km i morgen samme sted. Det hele avsluttes neste søndag, opp den berømte monsterbakken i Val di Fiemme.

Har mobilisert

Dette skal Petter Northug se fra sofaen denne gang, sammen med oss andre. Skikongen la som kjent opp i desember. Men i BOK365s leserkåring har han hele tiden ligget langt fremme i feltet og vært flink til å mobilisere flere tusen fans langs løypa. Petter Northugs Min historie, ført i pennen av Pilar-forlegger Jonas Forsang, har fått mange lesere. Hvis Northug-boken også er ditt valg, eller du ønsker å heie frem en annen 2018-favoritt, kan du stemme her. Avstemningen løper frem til 5. januar og du kan stemme én gang per døgn per devise.

 

(Foto: Frankie Fouganthin / Wikimedia Commons)