Hastetrykker nytt opplag

Førsteopplaget av forfatterduoen Alex Ahndorils krimbok ble utsolgt på lanseringsdagen. Nå hastetrykker forlaget nytt opplag.

– Lars Kepler er blant de største krimforfatterne i Norden. Det er aldri en garanti at man selger godt av en ny serie fra et etablert forfatterskap, men i dette tilfellet ble vi utsolgt på lanseringsdagen, forteller salgssjef i Gyldendal, Jan Frode Brenna-Hansen

Forfatterduoen Lars Kepler skriver nå som Alex Ahndoril, og første boken i den nye trilogien, Jeg kommer til å finne nøkkelen, blir utgitt på norsk av Gyldendal.

Boken ble lansert forrige fredag, men hele førsteopplaget ble revet vekk samme dag.

– Det er alltid forfriskende når gode krimforfattere gjør en detour og utforsker nye litterære arenaer. Alex Ahndorils første bok i denne nye serien er en moderne lek med det klassiske mordmysteriet, fri for blodige drapsbeskrivelser og desto rikere på psykologiske spenninger og intriger, forteller Cathrine Bakke Bolin, forlagssjef Gyldendal Norsk Forlag.

Forlaget opplyser at totalopplaget for boken nå er på mer enn 6 000 eksemplarer. Bok nummer to i Nøkkel-serien er ventet å bli utgitt på norsk sommeren 2024.