Forlagssjefen i Aller går

Berit Veiset fratrer som forlagssjef 1. mai, men fortsetter å lede prosjekter ut året.

Forlagssjefen i Aller forlag, Berit Veiset, fratrer sin stilling 1. mai for å gli over i en konsulentrolle og følge noen øremerkede prosjekter før hun forlater forlaget.

 

– Det ligger ingen dramatikk bak dette, sier Berit Veiset til BOK365. – Jeg har flere bokprosjekter jeg skal følge i mål, før jeg gir meg helt.

Salgs- og markedssjefen i Aller, Vigdis Lehne Jenssen, tar over Veisets ansvarsområder i forlaget.

Veiset informerte forlagets serieforfattere om sin avgang i en epost i går ettermiddag. Der takker hun for et hyggelig og lærerikt samarbeid.

– Jeg ønsker deg lykke til videre. Nyt vårdagene og dyrk hverdagsgleden, skriver Veiset i eposten til sine forfattere.

 

 

Gründertanker

beritveisetBerit Veiset vil ikke ut med hvorfor hun fratrer akkurat nå, men opplyser at hun har noen gründertanker hun skal begynne å utrede når tiden i konsernet er forbi.

– Og så vil jeg si at jeg er utrolig takknemlig for tiden jeg har hatt i Aller. Jeg har vært 21 år i et spennende konsern og fått lov å gjøre utrolig mye forskjellig, sier Veiset.

Berit Veiset har hatt en rekke roller i Aller fra hun kom til huset i 1994. Hun har drevet klubbarbeid, vært verneombud og de ansattes representant i styret. Så ble hun redaktør og deretter sjefredaktør før hun ble forlagssjef i 2009.

– Jeg har fått tillit og fått lov til å utvikle en rekke nye konsepter, noe jeg er svært glad for. Jeg har og har hatt et nydelig forhold til alle i konsernet og mener faktisk at Aller media er best posisjonert i Norge til å lykkes med bokutgivelser. Avgangen min er et resultat av en modningsprosess, og jeg har fått en god sluttavtale. Jeg har ro i kroppen og ser frem  til å gjøre nye ting etter hvert, sier Berit Veiset.

 

.