Forlagshus på flyttefot

Etter tolv år i Apotekergata har Schibsted Forlag skiftet hjemmbane. Og utsikten fra takterrassen i Postbygget er helt ok.

Fredag gikk leiekontrakten med Statsbygg  i Apotekergata ut, og mandag var hele forlaget på plass i 6. etasje i Postbygget. Skal vi tro informasjonssjefen gikk flyttingen særdeles smertefritt.

 

Klokken 16.00 fredag var alle ansatte ute av Apotekergaten og alt som var igjen var en masse kasser. Mandag morgen 08.30 sto kassene ved pultene til sine eiere i Postbygget.

– Prosessen gikk utrolig fint, sier informasjonssjef Anne Iversen.

 

kjetil etter
Markedssjef Kjetil Sundet pakker ut.

 

Med flyttingen til lokalene i Postbygget er forlaget nå nærmere resten av familien også. Schibsted Vekst og schibstedeide ebok.no holder til i samme hus. Mens tidligere leietaker Aftenposten har flyttet tilbake til Akersgata.

 

taket2
Ikke noe å si på utsikten fra takterrassen.

 

– Aftenposten har i likhet med de andre avishusene blitt mindre, og nå er det faktisk plass til Aftenposten oppe hos VG. Og plass til oss hos gamle Aftenposten. Det er litt stolleken på en måte, smiler Anne Iversen.

 

 adgangNoen negative sider ved å måtte flytte?kasser2

 

Vi hadde jo et veldig sjarmerende forlagshus svært sentralt, sier informasjonssjefen. – Nå er vi i et veldig stort hus med utrolig masse leietakere. Det er nesten litt Pushwagner-aktig å komme om morgenen, med sluser, masse heiser og adgangskort over alt.

 

Det positive er at vi har alt på ett plan og at vi er tett på andre Schibsted-selskaper. I disse tider er det spesielt viktig å ha umiddelbar nærhet til f.eks. ebok.no, sier Anne Iversen.

 

 

kristian etter
Adm.dir. Christian N. Aass ønsker velkommen i nye lokaler.

 

(Foto: Anne Iversen, Schibsted Forlag)