Elsebeth Danielsen til Gyldendal

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med bøker igjen, sier Elsebeth Danielsen, som skal jobbe med PR og informasjon i Gyldendal.

Elsebeth Danielsen hopper fra journalistikk til forlag, og går til PR- og infojobb i Gyldendal. Danielsen har lang fartstid som journalist fra blant annet Aller Media og Egmont Publishing, hvor hun også har hatt lederroller. Kulturstoff og journalistikk om bøker og forfattere er områder hun har utviklet og hatt ansvar for, og hun har selv skrevet to sakprosabøker.

Litteraturinteressen førte henne i 2015 til et engasjement som informasjonskonsulent i Kagge forlag, og hun valgte etter dette å jobbe frilans med journalistikk for aviser og magasiner, med oppdragsgivere som VG Helg, A-magasinet, Dagbladet Magasinet, KK og Hjemmet.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med bøker igjen, og ser fram til komme til tradisjonsrike Gyldendal, sier Elsebeth Danielsen, som blir informasjonsansvarlig for redaksjonene Sakprosa og Mat & drikke.

– Bransjen er i stor endring og Elsebeth har det vi var på jakt etter når vi ser fremover på hvordan vi skal kommunisere med leserne, sier salg- og markedssjef Jan-Frode Brenna-Hansen.

 

(Foto: Gyldendal)